Naslovna Vesti Antimikrobno lekovito bilje: Prirodni lekovi protiv virusa!

Antimikrobno lekovito bilje: Prirodni lekovi protiv virusa!

1318
0

Najbolji i najjači lekovi koji imaju pozitivan uticaj na čovekovo zdravlje potiču iz prirode i besplatni su!

Otkrivamo vam najbolje i najjače biljke protiv bilo kog virusa, bakterija i infekcija. Pored ovih dejstava ove biljke imaju snažno antikancerogeno dejstvo.

Nijedan farmaceutski antibiotik nije u toj meri delotvoran protiv virusnih infekcija, ali bilje koje ćemo navesti u tekstu koji sledi jeste!

Ehinacea sadrži properdin koji jača imuni sistem. On je takođe i antibiotik i deluje kao interferon, antivirusno jedinjenje koje postoji u samom telu.

Ljutić sadrži berberin i hidrastin i predstavlja rasprostranjen biljni antibiotik. Berberin je stimulant za imuni sistem (berberina ima i u korenu šimširike i mahonije, još dva antibiotika).

Bobice kleke sadrže posebno jedinjenje, deoksipodofilotoksin, koji suzbija veliki broj virusa.

Sladić sadrži 8 aktivnih antivirusnih jedinjenja, koji sprečava da se virusi razmnožavaju. Sladić ima najviše baktericidnih jedinjenja (do 33% na suvoj bazi). Sadrži i saponine, koji oslobađaju prostor za druga antibiotička jedinjenja.

Đumbir sadrži 10 antivirusnih jedinjenja koja se zovu seskviterpeni.

Eukaliptus sadrži taninsku kiselinu, koja ima funkciju uništavanja virusa.

U ostalo lekovito bilje koje ima baktericidno dejstvo, poređanih od najjačih do najslabijih, spadaju: majčina dušica, hmelj, vranilova trava i ruzmarin.

 

M.S.