Arilje – uskoro javni poziv za ljude sa smanjenim radnim sposobnostima u poljoprivredi!

  524
  0

  Na sajtu opštine Arilje, danas je objavljeno saopštenje o najavi javnog poziva. Naime, opština Arilje realizuje projekat ,,Održiva poljoprivreda, održiva inkluzija, održivo selo“, a u partnerstvu sa opštinama Bajina Bašta, Čajetina, Lučani, Nova Varoš, Požega, Udruženjem „Fenomena“, Kraljevo, RRA „Zlatibor“, Užice i Udruženjem „Građanska Romanska inicijativa žena“.

  Ovim projektom je predviđena podrška za samozapošljavanje teško zapošljivih kategorija stanovništva – povratnici iz zemalja EU, kao što su Romi, radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći, lica bez kvalifikacija/sa niskim  , viškovi zaposlenih, mladi do 30 godina koji su imali ili imaju status deteta bez roditeljskog staranja, žrtve trgovine ljudima, žrtve porodičnog nasilja, u sektoru održive poljoprivrede.

  Putem javnog poziva opština Arilje obaveštava sve zainteresovane potencijalne korisnike sa teritorija opština Arilje, Bajina Bašta, Čajetina, Lučani, Nova Varoš i Požega da će javni poziv za izbor korisnika podrške biti raspisan tokom decembra 2017. godine i da će trajati najmanje 30 dana.
  Javnim pozivom će biti precizirani uslovi za učešće, potrebna dokumentacija za prijavu na javni poziv, kriterijumi za odabir korisnika, rokovi za predaju prijava, kao i kontakt informacije za dobijanje detaljnijih obrazloženja.

  Izvor: Arilje zvanična internet prezentacija

  Photo: Pixabay

   

  Prethodni tekstPočela sezona mušmula
  Sledeći tekstEvropska banka pokriva 90 odsto troškova usluga i istraživanja za MSP