Bliži se otvaranje Lidla u Srbiji

  543
  0

  U toku jučerašnjeg Dana Dobavljača Privredne komore Srbije (PKS), domaći proizvođači  i distributeri su imali priliku da se upoznaju sa mogućnostima, standardima kvaliteta i procesom selekcije kojima će kompanija Lidl Srbija rukovoditi prilikom izbora dobavljača.

  Predstavnici Lidl Srbija su razgovarali sa potencijalnim domaćim dobavljačima voća i povrća koji ispunjavaju međunarodne standarde kvaliteta, dok se u narednim mesecima mogu očekivati konkretni rezultati sastanka.

  Skup je otvorio direktor Sektora za poljoprivredu PKS, Veljko Jovanović, i tom prilikom je istakao da je ovo tek prvi korak u komunikaciji, prilika da proizvođači i distributeri voća saznaju više o potrebama Lidla. PKS će kreirate digitalne alate koji će olakšati povezivanje dobavljača i trgovaca.

  “ U svim zemljama u kojima posluje, Lidl je prepoznat od strane kupaca po ponudi koju odlikuje najbolji odnos kvaliteta i cene, što će biti koncept kojim će nastupiti i u Srbiji.“ – rekao je Jovanović.

  Lidl intezivno radi na izgradnji prodavnica, kao i uspostavljanju organizacione strukture koja će otvoriti prve Lidl prodvnice u 2018.godine.