Naslovna Video Bolja zemlja – 23.04.2017.

Bolja zemlja – 23.04.2017.

1000
0

Nedeljom od 08.15h na TV Happy, pogledajte emisiju Bolja zemlja koju vodi i uređuje proslavljeni voditelj Uroš Davidović. I ove nedelje fenomenalne teme:

Bumbari, pčele, solitarne pčele: Kako prebroditi katastrofu sa lošom oplodnjom? – Dr Ana Marjanović Jeromela sa instituta za ratarstvo i povrtarstvo.

Saveti Mr. Slobodana Ilića, stručnjaka za ćurkarstvo – Kako odabrati dobro ćure?

Poznati konstruktor i izumitelj gospodin Petar Grbić nudi vam par korisnih saveta: Kako da budete sigurni da ste pazarili ispravan polovni traktor koji će vas služiti narednih 10, 20 pa i više godina?

Niske temperature u toku prošle nedelje naškodile su usevima, a samim tim i poljoprivrednicima. Dip. Inž. poljoprivrede Dejan Reljin odgovara na pitanje šta raditi i koje mere preduzeti.

Pre nekoliko nedelja imali ste priliku da u nekoj od naših prethodnih emisijia vidite prvu savremenu NUKLEUS farmu u Srbiji. Ekipa emisije Bolja zemlja je ponovo posetila ovu farmu i popričala sa gospodinom Oliverom Stankovićem, vođom ovog projekta.

Zaštita voćarskih,ratarskih, povrtarskih i vinogradskih useva i zasada prema trenutnim vremenskim uslovima. – Dr. Predrag Milovanović iz Galenika fitofarmacije.

Stručnjak iz Adame, dipl. Inž. Mira Babić o preparatima  za zaštitu od širokolisnih i uskolisnih korova na kukuruzu.

Porodica Čelik iz Subotice se uspešno bavi kozarstvom. Koze su umiljate životinje, lake za održavanje i pre svega od mnogostruke koristi. Gospodin Dragan Čelik tvrdi da je ljubav prema kozama i uostalom životinjama presudila što su njegova žena i on pokrenuli farmu koza „sretna koza“…Više u prilogu koji možete pogledati.

Koji su novi hibridi selekcione kuće Chemical AgrosaveAs Hibrida  i ostale fenomenalne teme.