Naslovna Vesti Čišćenje organizma! Na potpuno prirodan način pomoću tri namirnice, ISPROBAJTE!

Čišćenje organizma! Na potpuno prirodan način pomoću tri namirnice, ISPROBAJTE!

660
0

Vodite računa o svom telu. To je jedino mesto u kome možete da živite. Počnite još DANAS!

Veliki broj ljudi ne vodi računa o ishrani i svom telu, mnogobrojne manifestacije u toku leta, kao što je roštiljijada, povećani unos mesnih proizvoda sumnjivog kvaliteta, zna često da utiče loše na zdravlje čoveka!

ALI POSTOJI DOBRA VEST:

Sve te loše kalorije i toksini mogu se izbaciti na vrlo jednostavan način! Sve što vam je potrebno možete naći u prirodi!

Razni problemi nastaju preteranom konzumacijom mesnih prerađevina, rafinisanih proizvoda i gaziranih pića. Pravilnim pristupom, izbacivanjem tih namirnica i primenom ovog vrlo JEDNOSTAVNOG recepta, jako brzo možete očistiti svoje telo.

Za pripremanje ovog soka potrebni su vam blender, tri namirnice, malo slobodnog vremena i dobre volje! Zdrav i ukusan recept koji će vam pomoći da očistite organizam i izbacite sve toksine iz tela.

Osnovo PRAVILO je popiti ovaj sok ujutro, idealan za početak dana, a ukoliko uz ovaj sok dodate zdrav doručak, telo će vam biti više nego zahvalno!

Potrebno:

0,5 litra vode

1 limun

1 čen belog luka

1 kašičica ljute paprike

Sve sastojke stavite u blender, varijanta je vrlo jednostavna, pije se 7 dana svakog jutra, a efekti su ODLIČNI!

Lekovitost sastojaka:

Limun

Osim toga što je najpoznatiji izvor vitamina C, sadrži vitamine B grupe, gvožđe, kalijum, kalcijum, magnezijum, fosfor i još mnoštvo minerala neophodnih za naše telo.

Ljuta paprika

Protiv upalno delovanje, ublažava bol, antidepresiv, a takođe direktno utiče na lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Povoljo utiče na čišćenje organizma a pogotovo na mokraćne puteve.

Beli luk

Jačanje imuniteta, dobar za kardiovaskularni sistem, potpomaže izbacivanje teških metala iz organizma, čak i čišćenje pora na koži. Antioksidans, antibakterijska svojsta, deluje nemilosrdno protiv gljivica!

 

M.S.