Naslovna Video Emisija Bolja zemlja – 21.05.2017.

Emisija Bolja zemlja – 21.05.2017.

950
0

Emisija Bolja zemlja, na Happy Tv, svake nedelje od 08.15. Ukoliko niste pogledali poslednju epizodu, evo vam prilike da to učinite sada. Očekuju vas sledeće fenomenalne teme:

Ratar Đorđe Jovanović iz Beške pruža usluge ratarstva od Subotice od Zaječara. Ove godine Đorđe je poranio sa špartanjem, a evo pogledajte i zašto?

Nauka i praksa u pčelarstvu? U trenutku kada je bagrem trebalo da cveta bilo je kišno sa temperaturom do 18 stepeni. Kakve posledice ove temperaturne razlike imaju po pčelare? – gost emisije prof.dr. Zoran Stanimirović, sa Fakulteta veterinarske medicine. 

U industrijskoj zoni u Velikoj plani puštena je u rad klanica pernate živine „Gavrilović“. Kako izgleda klanica „Gavrilović“ i šta je vlasnik Vladimir Gavrilović izjavio za emisiju Bolja zemlja, u vezi sa radom ove klanice i samim procesom izgradnje, pogledajte u nedelju u emisiji Bolja zemlja.

Sa čime se suočavaju naši poljoprivrednici? Gost emisije priča o problemu penzije. Očekuje vas neverovatna priča, poljoprivrednika koji je prevaren za traktor. Posle ovog priloga verovatno će te povesti računa o tome šta kupujete i od koga.

Koji su novi hibridi selekcione kuće Chemical AgrosaveAs Hibrida i ostale fenomenalne teme.