Naslovna Poljoprivreda Stočarstvo i pčelarstvo Na mladima svet ostaje – evo kako je ovaj mladić ubrzao proces hranjenja krava...

Na mladima svet ostaje – evo kako je ovaj mladić ubrzao proces hranjenja krava (VIDEO)

I pored mehanizacije, ishrana krava oduzima dosta vremena, pa je tako ovaj dečak odlučio da ubrza proces.

1551
0

Notice: Undefined property: stdClass::$height in /home/boljazemlja/public_html/wp-content/plugins/youtube-embed-plus/youtube.php on line 3124

Ako već radite kao poljoprivrednik, ili tek sada razmišljate da se bavite poljoprivredom, znajte da ćete na polju, u štali, voćnjaku, vinogradu biti svakoga dana od jutra do mraka. Ali, kada jednom uđete u ovaj posao, iako često bio težak, naporan, ume isto tako da bude prelep, mišljenja su brojni poljoprivrednici koji osim rada na polju, godinama čuvaju i stoku i sve uspevaju da završe na vreme.

Kada smo već kod ishrane stoke i goveda, važno je znati da ima mnogo zahteva koje je potrebno ispuniti kako bi ishrana dala dobre rezultate, pogotovu kada je reč o kravama. Ukoliko imate jedno stado koje broji više od deset goveda, onda svakako nije moguće sastaviti obrok za svaku pojedinačno.

I pored mehanizacije, ishrana krava oduzima dosta vremena, pa je tako ovaj dečak odlučio da ubrza proces ishrane krava i to vozeći se na mini električnom skuteru i ujedno raznoseći govedima hranu. Izgleda da nije jedini koji se toga setio, a možda ima i nekoga u Srbiji ko je došao na sličnu ideju.