Naslovna Video Najava emisije Bolja zemlja za 04.02.2018.

Najava emisije Bolja zemlja za 04.02.2018.

2120
0

Ove nedelje u emisiji Bolja zemlja, na Happy TV-u od 08:15h, Vas očekuju sledeće fenomenalne teme i gosti:

  • Gostovanje Uroša Davidovića u Jagodini povodom projekta jagodinske biblioteke ,,U KORAK SA EVROPOM“ – ,,Budućnost srpskog sela do 2030.godine“

         Teme razgovora: Kako će izgledati selo i poljoprivreda u Srbiji u svetlu globalnih promena demografske slike i nacionalnih interesa Srbije?

                                      Koji izazovi i koristi očekuje srpsko selo u okruženju EU?

  • Sa čime se suočava zadruga Roj iz Trstenika? Prihrana pčela i briga tokom januara. Da li se priroda malo poigrala sa pčelarima na početku ove, 2018.godine?

 

  • „Cilj je SKORO POSTIGNUT ! Posle priče udruženja Vilamet u Boljoj zemlji, sve televizije, sve poljoprivredne emisije, institucije, malinari DISKUTUJU O MALINAMA 2018. godine. SADA je bitno da pričamo – da bi smo do CVETANJA MALINE sve znali i da bi se ljudi spremili i razmislili. Kada krene berba – pričati o ceni maline je potpuno jalovo , tu je priča završena – to nije vreme za pregovore kada poljoprivrenici MORAJU da je predaju na otkup, pa da čekaju cenu, doplatu. ALI , dakle, OTVORENI DIJALOG se nastavlja, u ovoj emisije Bolje zemlje, u nedelju u 8 15 – NOVE EKSLUZIVNE INFORMACIJE koje će sigurno lansirati pregovore i posle kojih će krenuti još zanimljivija diskusija. CILJ ostaje isti, a to je realna priča, da SVI, trgovci, hladnjačari, malinari, stručnjaci, dobiju priliku da kažu svoje mišljenje. Krajnji cilj je na kraju DOGOVOR. Fer, pošten, dogovor – jer na kraju dana, sve zainteresovane strane moraju da SARADJUJU da bi opstale …“ – izjavio je urednik i voditelj emisije Uroš Davidović u grupama Dobra i Bolja zemlja.
  • Očekuje Vas prilog iz Turske, zatim prilog o kravama – Topola i ostale interesantne i korisne teme.

Lep i prijatan vikend želi Vam ekipa emisije Bolja zemlja.