Najava emisije Bolja zemlja za 07.05.2017.

  1101
  0

  I ove nedelje u 08.15h, na Happy TV, emisija Bolja zemlja koju vodi i uređuje naš proslavljeni voditelj Uroš Davidović. Pogledajte, jer vas očekuju neke od sledećih fenomenalnih tema:

  Osim prolećnog mraza i grada koji je načinio štetu, probleme na poljoprivrednim imanjima nanose i divlje svinje. U selu Karlovčić, u pećinskoj opštini, nezadovoljni poljoprivrednici bore se na razne načine protiv dosad nezabeležene najezde divljih svinja. Ima li rešenja da se spreče dalje štete? Da li su svinje inteligentnije nego što mi mislimo? Ko je odgovoran za ovakvu situaciju? I da li su divlje svinje ,,bogatije“ od seljaka?

  Kako da budete energetski nezavisni i uz to sam svoj gazda? I koliko je vremena i truda potrebno da uložite da biste rekli: Da, ja sam zadovoljan čovek? Odgovore na ova pitanja daće vam  uspešan stočar i proizvođač biodizela Zubović Miroslav, iz sela Martinci.

  Hrana za životinje jeste svaka supstanca ili proizvod, prerađena, delimično prerađena ili neprerađena, a namenjena za ishranu životinja koje služe za proizvodnju hrane – piše u Zakonu o bezbednosti hrane. A šta jedu svinje?

  Stručni saveti i preporuke iz oblasti voćarstva, povrtarstva, ratarstva itd. Koji su novi hibridi selekcione kuće Chemical AgrosaveAs Hibrida i ostale fenomenalne teme.