Naslovna Vesti NE PROPUSTITE GOSTOVANJE BRANISLAVA NEDIMOVIĆA U EMISIJI “BOLJA ZEMLJA” (9h): Ministar poljoprivrede...

NE PROPUSTITE GOSTOVANJE BRANISLAVA NEDIMOVIĆA U EMISIJI “BOLJA ZEMLJA” (9h): Ministar poljoprivrede odgovara na najaktuelnija pitanja!

1832
0

Gost poljoprivredne emisije “Bolja zemlja” kod voditelja Uroša Davidovića ove nedelje će biti ministar poljoprivrede, šumarsta i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Poslednja dva meseca vreme nimalo nije pogodovalo poljoprivrednicima Srbije, što će uzeti danka u konačnim ovogodišnjim ishodima kako države Srbije, uvoza i izvoza domaćih proizvoda, količine i kvaliteta roda, nezaobilaznih nus pojava… Kako o ovim, tako i ostalim aktuelnim temama iz oblasti poljoprivrede – izvozu i ceni junadi, isplatama subvencija, samo za emisiju “Bolja zemlja” govoriće upravo ministar poljoprivrede.

Naime emisija “Bolja zemlja” okuplja sve poljoprivrednike iz regiona, pre svega Balkanskih zemalja. Bavi se temama o modernoj poljoprivredi, hrani, specifičnom načinu života na selu, nudi odgovore na mnoge probleme poljopivrednika i informiše građane Srbije o svim novostima iz ove oblasti.

Izvor: Bolja zemlja

Shodno tome, ne propustite da budete u nedelju od 9 časova uz televiziju Happy i saznate sve odgovore na najaktuelnije poljoprivredne teme. Vesti iz cele emisije možete pročitati samo na portalu “Bolja zemlja”.

Ostanite uz nas.

Bolja zemlja