Naslovna Vesti Od 10. do 12. oktobra, SAJAM PRIVREDE – Paraćin!

Od 10. do 12. oktobra, SAJAM PRIVREDE – Paraćin!

632
0

Opština Paraćin se nalazi u srcu Srbije, 156 kilometara od Beograda, uz samu važnu saobraćajnicu Evrope, Koridor 10. Deo je regiona Šumadije i Pomoravlja – pripada Pomoravskom okrugu. Grad Paraćin se nalazi 3,5 km od desne obale Morave, na trasi reke Crnice koja protiče kroz centar grada.

Od 10. do 12. oktobra, 21. Međunarodni sajam privrede – Paraćin!

Danas je otvaranje međunarodnog sajma privrede, na kome će se pored naših domaćih firmi, koje će biti među izlagačima, a procenjuje se da će ih biti više od 100, biti predstavljene firme iz Republike Srpske (RS), mnogih zemalja Evrope, Švedske i zemalja suseda.

Kako saznajemo, sajam će biti stacioniran u hali Sportsko rekreacijskog centra, otvoriće se od 11 sati, a svečanost otvaranja, uveličaće svojim prisustvom ministar privrede Vjekoslav Petričević.

Veliki broj poslovnih kontakata, promocija, prezentacija, sklopljenih poslova, jačanje određenih privrednih grana kroz promociju i povezivanje sa drugim, uz veliki broj posetilaca tokom tri dana je od izuzetnog značaja.

Takođe će se veliki broj firmi iz oblasti poljoprivrede naći među izlagačima, što će itekako doprineti jačanju poljoprivrede, kao jedne privredne grane naše države.

 

M.S.