Naslovna Uredbe Otvoren KONKURS za nabavku opreme ZA NAVODNJAVANJE

Otvoren KONKURS za nabavku opreme ZA NAVODNJAVANJE

981
0
navodnjavanje
Konkurs je otvoren do 2. novembra 2019., foto J. El Omari

Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisala je konkurs za dodelu sredstava za ulaganje koje se odnosi na uređenje poljoprivrednog zemljišta putem nabavke nove opreme za navodnjavanje u 2019. godini.

Sredstva za realizaciju ovih ulaganja se obezbeđuju iz budžeta Republike Srbije u ukupnom iznosu do 16.000.000 dinara i u visini učešća do 60 odsto, bez uračunatog poreza na dodatu vrednost.

Konkurs se objavljuje u skraćenoj verziji u „Službenom glasniku“ Republike Srbije, a potpuni tekst konkursa objavljen je na zvaničnoj internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede www.minpolj.gov.rs odnosno na stranici Uprave za poljoprivredno zemljište www.upz.minpolj.gov.rs

Prijava na konkurs podnosi se na obrascu koji se može preuzeti u prostorijama Uprave za poljoprivredno zemljište, Gračanička broj 8 III sprat ili sa sajta Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede www.minpolj.gov.rs odnosno na stranici Uprave za poljoprivredno zemljište www.upz.minpolj.gov.rs.

Konkurs je otvoren do 2. novembra ove godine.

 

J.E.