Naslovna Poljoprivreda Mehanizacija 4. Online Sajam poljoprivrednih mašina na „Polovnim automobilima“

4. Online Sajam poljoprivrednih mašina na „Polovnim automobilima“

84
0

Popularni sajt za prodaju korišćenih vozila „Polovni automobili“ po četvrti put organizuje digitalni Sajam poljoprivrednih mašina. Zainteresovani kupci će moći da pogledaju raznoliku sajamsku ponudu do 15. oktobra direktno na sajtu.

Foto: Pixabay

Sajam u znaku subvencija

I ove godine, Sajam okuplja veliki broj izlagača, preko 35. Posetioci na jednom mestu mogu pronaći ponude novih traktora, priključnih mašina, prikolica, kombajna, kosilica, kao i ponudu alata i ostale opreme. Svi oglasi sa unetim olakšicama za potencijalne kupce biće posebno označeni na sajtu, a kako ističu organizatori, biće upriličene brojne pogodnosti za svakog kupca.

„Sajt Polovni automobili je i ove godine kao podršku Online sajmu poljoprivrednih mašina pripremio posebnu fukncionalnost. Naime, u saradnji sa portalom www.subvencije.rs, na posebnoj stranici Subvencije u poljoprivredi, posetioci će za vreme trajanja sajma moći da se informišu o subvencijama. Ali će takođe imati mogućnost da stručnim saradnicima sa sajta subvencije.rs postavljaju pitanja iz ove oblasti. Na sva pitanja, zainteresovani će odgovore dobiti u najkraćem mogućem roku,“ ističe se na saopštenju sajta „Polovni automobili“.

traktor u oranju
 Foto: poljoinfo

Saveti koje je sajt izdvojio na temu subvencija se grupišu u tri ključne kategorije: nacionalne mere, konkurentna poljoprivreda i IPARD.

Predani rad dugi niz godina

„Polovni automobili“ posluje već više od jedne decenije. U vlasništvu je „Infostud Grupe“ od 2008. godine, koja je sama ogranak grupe „Inspira“.

traktor
 foto J. El Omari

Prema zvaničnim podacima, „Polovni automobili“ je najposećeniji sajt koji prodaje vozila u celoj Srbiji. Sem prodaje, delatnici sajta se bave i stručnim savetovanjem mušterija, kao i prodajom i kupovinom delova za automobile i druga vozila.

„Kupcima ovaj sajt želi da olakša donošenje prave odluke o kupovini, kroz kreiranje mogućnosti lakog upoređivanja širokog spektra ponude vozila, auto usluga i rezervnih delova, kao i kroz pružanje zaokružene celine praktičnih i neophodnih informacija. Prodavcima, auto salonima i auto dilerima sajt polovniautomobili.com teži da pomogne u pospešivanju prodaje korišćenjem Interneta u poslovanju i omogući im brže i lakše povezivanje sa kupcima,“ istaknuto je na glavnoj stranici sajta.

Izvor: Polovni automobili

Prethodni tekstKalajdžić: Pala cena suncokreta, ulje preskupo
Sledeći tekst„Grožđebal“ u Vršcu nadmašio sva očekivanja