Naslovna Vesti Agrosavina zimska online škola

Agrosavina zimska online škola

287
0
agrosavina zimska online skola

Agrosavina zimska online škola

Saveti vrhunskih stručnjaka za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju

Proizvođači znaju da od Agrosave svake godine mogu da očekuju vrlo važne savete za datu proizvodnu godinu. Do sada su takve edukacije uvek bile organizovane po regionima tokom zime, kao svojevrsno druženje i povezivanje proizvođača, sa jedne strane, i stručno savetovanje, sa druge.

Uz vrlo živu priču i interakciju, proizvođači i stručnjaci imali su priliku da razmene mišljenja i iskustva, dok je Agrosava, kao vodeća kompanija u proizvodnji pesticida i semena, uvek izlazila sa relevantnim podacima i predlozima za uspešnu poljoprivrednu proizvodnju.

Ova zima je, kao što znamo, prilično drugačija. Zbog epidemije virusa kovid 19 mnoga druženja su izostala. Usled nemogućnosti da nastavi tradiciju savetovanja uživo, Agrosava će ove zime za proizvođače organizovati online edukaciju.

Kroz niz priloga i intervjua na portalu Bolja zemlja, Agrosavini stručnjaci će prezentovati proizvođačima vrlo važne i korisne savete kako da im i ova proizvodna godina bude u plusu, u svakom smislu.

Pozivamo vas da ove zime, počevši od 19.01.2021, učestvujte u Agrosavinoj zimskoj online školi na portalu Bolja zemlja i iskoristite tim Agrosavinih eksperata za postizanje uspeha u vašoj proizvodnji.

Prethodni tekstStare sorte srpskih svinja! Možemo li da ih sačuvamo u ova moderna vremena?
Sledeći tekstSve o AS 201, ranom hibridu najnovije generacije