Naslovna Vesti „Delta Holding“ osvojio prestižno priznanje na „OTP Agricultural gala 2024“

„Delta Holding“ osvojio prestižno priznanje na „OTP Agricultural gala 2024“

83
0

„Delta Holding“ je dobitnik međunarodne nagrade za izuzetan doprinos u razvoju poljoprivrede „Prominence in Agriculture OTP Award 2024“ u kategoriji „Subsidiary Bank’s Partner.“ Na svečanoj ceremoniji koju je organizovala OTP banka u Budimpešti dodeljeno je značajno priznanje.

Izvor: Delta Holding – zvanična Fejsbuk stranica

Ova nagrada simbolizuje izvanrednost i posvećenost unapređenju poljoprivrede kako na lokalnom, tako i na međunarodnom nivou.

„OTP Agricultural Gala“ je godišnji događaj koji organizuje OTP banka, okupljajući važne aktere iz poljoprivrednog sektora regiona. Cilj je istaći i nagraditi njihovu ulogu u unapređenju poljoprivrede, istaknuti procese inovacija i održive prakse koje su ključne za budućnost agrarne industrije. Ovo značajno priznanje prepoznaje izuzetan doprinos „Delta Holdinga“ u razvoju poljoprivrede, ističući ga kao ključnog partnera u regionu koji promoviše i podržava inovacije i održivi razvoj u ovoj oblasti.

Izvor: Delta Holding – zvanična Fejsbuk stranica

„Delta Holding“ u znaku apsolutne podrške agraru

Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsednica za strategiju i razvoj „Delta Holdinga“, primila je nagradu u ime firme.

„Veoma ponosni primamo ovo prestižno priznanje, i to ponosni ne samo kao „Delta Holding“ nego i kao predstavnik srpske poljoprivrede. Poljoprivreda je strateški važna grana privede na globalnom nivou,“ naglsila je Desivojević Cvetković. „Mi smo prepoznali potencijal da ulaganjem  u modernu, efikasnu, i poljoprivredu zasnovanu na najnovijim tehnologijama i znanju ulažemo u održivi razvoj i naš i zemlje, stvarajući vrednost za buduće generacije. Naša ulaganja u inovacije i pametnu poljoprivredu optimizuju operativne troškove. Povećavaju obim proizvodnje i kvalitet proizvoda, time istovremeno čuvajući životnu sredinu. Na tom putu koji smo izabrali je mnogo lakše kad imate partnera koji deli vaše vrednosti i vašu viziju – hvala OTP banci“.

Izvor: Delta Holding – zvanična Fejsbuk stranica

Prilikom dodele nagrade „Prominence in Agriculture OTP Award“, OTP banka je istakla dobitnika kao ključnog partnera koji pokazuje izuzetnu predanost i inovativnost u poljoprivredi. Ova nagrada potvrđuje da njihov rad unapređuje poljoprivrednu proizvodnju. Pritom, angažman „DH-a“ takođe podstiče održivi razvoj širom regiona, što ih čini inspiracijom za mnoge u industriji.

„Delta Holding“, osnovan 1991. u Beogradu, danas zapošljava gotovo 4.000 ljudi na različitim lokacijama u Srbiji i regionu. Delatnosti članica „Delta Holdinga“ obuhvataju agrarnu proizvodnju, prehrambenu industriju, trgovinu, distribuciju, prodaju automobila, nekretnine i tehnološki razvoj. S fokusom na inovacije, održivost i društvenu odgovornost, „Delta Holding“ nastavlja da postavlja standarde izvrsnosti u svim aspektima svog poslovanja.

Izvor: BizLife