Naslovna Mehanizacija „Inter Agrar“ i njihova ponuda „Amazone“ proizvoda – san svakog ratara, ostvaren!

„Inter Agrar“ i njihova ponuda „Amazone“ proizvoda – san svakog ratara, ostvaren!

225
0

Srđan se nešto zaželeo kvalitetne mehanizacije. Kako se setva bliži, poveo je ekipu „Bolje zemlje“ sa sobom u „Inter Agrar“. Ova firma u Čeneju kod Novog Sada u svom asortimanu ima neke od najnovijih proizvoda za svakog ratara da iskoristi.

„Inter Agrar“ u detalj: velika ponuda, visoki kvalitet, uspeh zagarantovan

Srđanov sagovornik, Ilija Prelić, nije časio časa i već u prvom minutu razgovora nam je pojasnio šta je to sve što „Inter Agrar“ ima u svom pozamašnom agrarnom dvorištu. Svakako je istakao sejalicu „Precea“ brenda „Amazone“, giganta na našim i inim drugim prostorima. Pritom, naglasio je da, sem „Amazone-a“, „Inter Agrar“ nudi i traktore brendova „Valtra“ i „Fendt“.

Izvor: Bolja zemlja

Svakako, kako je naša ekipa saznala. Prelić je posebno ponosan na „Amazone“ sejalicu „Precea“. Kako tvrdi, ova savremena mašina ima veliki dijapazon izvedbi, od nošenih do vučnih sejalica, sa rasponom od 4 do 12 reda, čak i 24. Sva podešavanja, kako naglašava sagovornik, se obavljaju na dugme, direktno iz kabine, što dozvoljava rataru da sve svoje poslove obavlja brzo i bez gubitka dragocenog vremena. A kad smo kod brzine, ova sejalica uspeva da radi sa 100% efikasnosti pri kretanju od 18 kilometara na čas. Prelić čak ističe da su testirali i brzinu do 20 km/h, sa nivoom efikasnosti između 90 i 95%.

Sem sejalica, u asortimanu „Inter Agrar-a“ mogu se naći tanjirače, gruberi, roto-drljače, rasipači, prskalice i mulčeri, što „Amazone-ovi“, što od drugih brendova. Srđan je skrenuo pažnju na par prednjih tankova, za koje je naš sagovornik rekao da mogu da se kombinuju uz bilo koju mašinu.

Izvor: Bolja zemlja

Firma, kako Prelić naglašava, posluje od kraja prve decenije ovog veka. Servis su uveli 2017. godine, gde se vrši popravka poljoprivrednih mašina koristeći najsavremenije metode. Sagovornik ističe da servisiranje ne traje više od nedelju dana. Time se ne remeti rad na terenu i sezona se ispoštuje do kraja.

Ukoliko posetite naš YouTube kanal, saznaćete šta se sve još može naći u ovom delu Čeneja što se moderne, najnovije poljoprivredne mehanizacije tiče.