Naslovna Poljoprivreda Mehanizacija Ponos moderne mehanizacije: Badilli CX prskalica u ponudi firme MBV

Ponos moderne mehanizacije: Badilli CX prskalica u ponudi firme MBV

185
0

„Bolja zemlja“ je bila na turneji u Vršcu. Tim povodom, Srđan je srdačno pozvan u firmu MBV da overi prskalicu Badilli CX, ponos ove firme. Turska proizvodnja, duga garancija, kvalitet i performans ovaj proizvod primetno izdvajaju na tržištu, a evo i zašto je to tako.

Badilli CX, ideal od bureta do grane

Sa Srđanom je razgovarao Vladimir Vesović. I ne, ne dajte se prevariti, nije u pitanju Vladimir Vesović, poštovani predvodnik i predavač beogradske škole stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“. Ovaj Vladimir Vesović, premda podjednako vredan, je predstavnik firme MBV i osoba koja nas je intimno upoznala sa prskalicom Badilli CX. Konkretno nam je predstavio model sa kapacitetom od 1.200 litara i granama čiji raspon meri 15 metara. Grane se, inače, podižu i otvaraju hidraulički, automatizovano.

Izvor: Bolja zemlja

I to je operativan izraz kod ove prskalice – „automatizovano“. Apsolutno sve što se obavlja, ratar radi u komforu svoje kabine. Regulator za prskanje se nalazi ispred modela CX i ne morate istupati iz traktora da biste ga podešavali. Model takođe sadrži i mikser posude ispod bureta, kao i dodatno bure koje služi da pomenuto, glavno bure detaljno ispere. Tripleks dizne isto krase ovu prskalicu, uključujući i jako važne dizne za vetar.

MBV u znaku uspeha i saradnje s klijentima

Zaliha ove prskalice ima, budući da je najtraženija MBV-ova prskalica na tržištu trenutno. Naravno, MBV je uvek spreman da izađe u susret paorima. Samim tim, svaki rezervni deo, do najmanjeg šrafa, se nalazi u njihovom inventaru. Samo treba da ih kontaktirate i rešava se problem za tili čas. A ako imate drugi problem, i.e. problem sa finansijama, ne sekirajte se – čak i bez subvencija (a one stižu uskoro, veli Vesović), plaćanje mašina u MBV-ovom ataru je olakšano uz beskamatne kredite. A oni se, navodi naš gost, gotovo uvek odobravaju. Samo vam treba dozvola od banke i na konju ste. Ili ste u traktoru. Ili na prskalici. Ali pre u traktoru, jer opet – sve je automatizovano, ne morate da izlazite iz kabine.

Izvor: Bolja zemlja

Posetite prvom prilikom naš zvanični YouTube kanal i overite malo priču o prskalici Badilli CX. A kad smo već kod toga, overite i zvanični sajt firme MBV i proćaskajte s njima o drugim, podjednako kvalitetnim proizvodima koje imaju u svom vazda rastućem arsenalu.