Naslovna Vesti Sertifikat Zlatne Bonitetne Izvrsnosti – Zajedno na Stazi Uspeha

Sertifikat Zlatne Bonitetne Izvrsnosti – Zajedno na Stazi Uspeha

1743
0

U organizaciji Dun & Bradstreet-a, održan je, sada već tradicionalni, decembarski poslovni događaj u Beogradu sa ciljem proslave ovogodišnjih poslovnih uspeha sa renomiranim kompanijama, klijentima i prijateljima. Takođe, ovo je bio način i da se probude interesovanja i motivacija kako bi se zadržali postojeći i postigli neki novi uspesi u narednoj godini.

Treću godinu zaredom, dobitnici smo AAA Zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti, kao jednog od najvažnijih evropskih standarda koji definiše kvalitet i stabilnost finansijskog poslovanja. Ovo priznanje je još jedna u nizu potvrda našeg višegodišnjeg sistematskog, kvalitetnog rada i poslovnog uspeha, kao i garancija sigurnosti poslovanja u narednoj godini.

Sa ponosom ističemo da smo svrstani u svega 4% poslovnih subjekata unutar Republike Srbije koji dostižu standard zlatne bonitetne izvrsnosti.

Sertifikat Zlatne bonitetne izvrsnosti od izuzetne je važnosti za našu kompaniju jer omogućava potencijalnim partnerima brže donošenje odluka na osnovu proverenih podataka. Naime, sertifikat se zasniva na analizi finansijskih izveštaja za prethodnu godinu kao i na prognozi poslovanja za narednih 12 meseci. Metod analitičkog obračuna jedinstven je za sva evropska tržišta i zasnovan je na zvaničnim godišnjim finansijskim izveštajima privrednih subjekata. Upravo zbog ovakvog načina ocenjivanja, nosioci ovog sertifikata se smatraju pouzdanim, sigurnim i poželjnim partnerima.

Ovaj sertifikat nam daje dodatnu motivaciju i podsticaj da uz primenu visokih standarda poslovanja nastavimo niz značajnih rezultata u svetu poljoprivrede.

Nastojaćemo da zadržimo izuzetne poslovne rezultate uz održavanje visokog nivoa profesionalizma kako bi opravdali ukazano poverenje.

Ostajemo na istom putu i naredne godine!

Prethodni tekstAgro krediti koji menjaju život iz korena: Posebno kreirani paketi za svakog poljoprivrednika
Sledeći tekstKako pravilno odabrati hibride kukuruza?