Naslovna Poljoprivreda Skup o finansiranju poljoprivrede u Privrednoj komori Vojvodine

Skup o finansiranju poljoprivrede u Privrednoj komori Vojvodine

897
0

Ukoliko niste čuli da se organizuje skup na temu finansiranja domaćeg agrara u našoj severnoj pokrajini, obavezno se informišite. Naposletku, vama kao agrarnim proizvođačima, dotični skup će i te kako puno značiti.

Međutim, o čemu je reč, tačno? Naime, Udruženje poljoprivrede Privredne komore Vojvodine, u partnerstvu sa Institutom za ekonomiku poljoprivrede – Beograd, uz podršku medijske platforme „Dnevnik – Poljoprivrednik“ Novi Sad, organizuje tematski skup pod nazivom: „Finansiranje poljoprivrede u tekućoj 2024. godini“.

Izvor: Privredna komora Vojvodine

Ovaj skup zakazan je za sredu, 13. marta 2024. godine, i biće održan u prostorijama Privredne komore Vojvodine, smeštenim na adresi Braće Popović 5, u Master centru, na III spratu, u sali „Nikola Tesla“, sa početkom u 11:00 časova.

Tokom skupa, koji će biti organizovan u formatu panel diskusije, biće predstavljene različite mere podrške namenjene poljoprivredi za tekuću godinu, koje su implementirali Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine.

Foto: freepik/ArthurHidden

S obzirom na ograničen broj mesta, molimo sve zainteresovane da potvrde svoje prisustvo putem e-pošte na adresu: poljoprivreda@pkv.rs. Takođe, pitanja za diskusiju možete postaviti unapred putem iste e-pošte.

Skup o finansiranju poljoprivrede: detaljnije o programu

Program počinje registracijom učesnika i izjavama za medije od 10:45 do 11:00. Nakon toga, u vremenskom intervalu od 11:00 do 11:05, održaće se pozdravni govor koji će izneti Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine, i Prof. dr Jonel Subić, direktor Instituta za ekonomiku poljoprivrede u Beogradu.

Izvor: Shutterstock/Photo-Video-Graphers

Glavni deo programa čini panel diskusija pod nazivom „Finansijska podrška poljoprivredi u 2024. godini“, zakazana od 11:05 do 12:30. Učesnici panela će biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Panelisti su Vedrana Ilić, Pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, i Dragica Ilić, Pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Moderatori panela biće Gordana Radović i Mladen Petković.

Izvor: Poljoprivrednik