Naslovna Vesti MUP šalje Žandarmeriju zbog tartufa u Sremskoj Mitrovici!

MUP šalje Žandarmeriju zbog tartufa u Sremskoj Mitrovici!

138
0

Koliko je posao sa tartufima unosan najbolje govore sve češće vesti o međusobnim obračunima berača tartufa, ako uopšte može da se govori o „beračima“ jer tu su se našle i organizovane kriminalne grupe koje se time bave nelegalno i onda švercerskim kanalima iznose naš tartuf i prodaju ga u inostranstvu.

SPREMITE PČELINJAKE ZA ZIMU! Ne dozvolite da vam stradaju društva, jer niste ovo uradili!

Država je ozbiljno shvatila poslednje izveštaje sa terena, kao i činjenicu da policija na lokalu nije adekvatno opremljena, a ni obučena da spreči te incidente, pa su odlučili da reaguju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da će u narednom periodu Žandarmerija pojačati kontrolu na području Policijske uprava Sremska Mitrovica zbog učestalih sukoba meštana koji tragaju za tartufima.

Državne subvencije! Do 12,5 miliona bespovratno za razvojne projekte!

Vulin je na sastanku u Sremskoj Mitrovici sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, gradonačelnicom Sremske Mitrovice Svetlanom Milovanović i načelnikom Policijske uprave Sremska Mitrovica Đurom Mandićem istakao da uz borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, policija prioritetno i efikasno mora da reaguje i u slučajevima opšteg kriminala.