Naslovna Vesti Velike pogodnosti za poljoprivrednike: Popusti na sezonske proizvode u svim apotekama Kluba...

Velike pogodnosti za poljoprivrednike: Popusti na sezonske proizvode u svim apotekama Kluba A!

Potrošači agro proizvoda, dobili su nove mogućnosti kroz partnerstvo Kluba A i Super Kartice, sklopljeno u vanrednom stanju, sa idejom da se poljoprivrednicima pomogne u otežanim uslovima rada.

2581
0

Piše: Redakcija BZ
#odgovornonovinarstvo

Ova fuzija ponuda dve kompanije omogućuje niz pogodnosti prilikom kupovine agro proizvoda u poljoprivrednim apotekama Kluba A.

Pokazivanjem kartice prodavcu, pri kupovini određenih proizvoda, koji će kompjuterskom autorizacijom to odobriti, poljoprivrednicma će biti omogućeni popusti od na maloprodajne cene sezonskih artikala.

Povezivanje Kluba A sa najprepoznatljivijim lojaliti programom u Srbiji, već danas obezbeđuje popuste prilikom kupovine sezonskih artikala u iznosu od 10%, a kasnije i niza proizvoda koji prate sezonu radova. Takođe, obezbediće i pogodnosti za proizvode drugih kompanija, od kojih zavisi poljoprivredna proizvodnja.

Drugim rečima, time što su vlasnici Super Kartice i aktivno ostvaruju svoje pogodnosti kupovinom sezonski usklađenih proizvoda u poljoprivrednim apotekama Klub-a A, poljoprivrednici postaju i deo sistema kompanije Super Kartica, pa će im ubuduće biti ponuđene pogodnosti i za druge proizvode poput goriva, osiguranja i kreditiranja.

 Ovaj način kupovine predstavlja novinu u poljoprivredi, ali predstavlja i način na koji proizvođači mogu da uštede novac u globalnoj krizi i teškim uslovima plasmana svojih proizvoda, zbog karantina.