Naslovna Poljoprivreda Stočarstvo i pčelarstvo Poziv za pčelare: Farmaceutska kompanija kupuje propolis, evo kako da podnesete prijavu

Poziv za pčelare: Farmaceutska kompanija kupuje propolis, evo kako da podnesete prijavu

Pčelari mogu prodati propolis koji imaju, cena za kilogram je 6.500 dinara. 

490
0
Foto: Pixabay

Savez pčelarskih organizacija Srbije poziva pčelare da im se jave ukoliko imaju propolisa na prodaju. Kako se navodi u njihovom saopštenju, jednoj farmaceutskoj kući potreban gotovo sav propolis koji se može naći na našem tržištu.

Dalje se navodi da neto cena koju kupac nudi za pčelara je 6.500 dinara za kilogram, s tim što trošak transporta propolisa od pčelara do kupca preuzima kupac. Na poziv se mogu javiti i oni pčelari kojima cena ne odgovara, ali će u svojoj ponudi staviti cenu koju traže. Za prvi mesec potrebno je preko 200 kilograma propolisa, a u narednim između 100 i 200 kilograma mesečno.

Rok za dostavu ponuda je 31. Mart 2020. Godine do 15 časova, zakasnele ponude biće prihvaćene, ali prednost imaju pčalari koji ponude u roku poslali.

Iz saveza pozivaju pčelare da svoje ponude pošalju na mejl spos.operativa@gmail.com ili na telefon 060/444-08-08.

Prilikom slanja ponude treba navesti: količinu ponuđenog propolisa u kilogramima, ime i prezime, adresa, broj telefona i mejl adresa ukoliko je imate.

#odgovornonovinarstvo